Fettuccine Alfredo
En rik og kremet pastarett med fettuccine, smør og parmesan.
5 minutter + 15 minutter
4 porsjoner
Enkel

Ingredienser
- 500g fersk fettuccine
 - 200g usaltet smør
 - 200g fersk revet parmesan
 - Salt og nykvernet sort pepper
 - Fersk persille til pynt (valgfritt)
 
Fremgangsmåte
- Kok fettuccine i saltet vann til al dente. Spar 1 kopp av pastavannet.
 - Smelt smøret i en stor panne over medium varme.
 - Tilsett den kokte pastaen til pannen med smeltet smør og bland godt.
 - Tilsett gradvis den revne parmesanen mens du rører konstant.
 - Tilsett litt av det reserverte pastavannet om nødvendig for å få en kremet konsistens.
 - Smak til med salt og nykvernet sort pepper.
 - Server umiddelbart, toppet med ekstra parmesan og hakket persille om ønsket.