Pizza Quattro Formaggi
En luksuriøs pizza toppet med fire forskjellige oster for en rik og kompleks smaksopplevelse.
2 timer (inkludert heving) + 12-15 minutter
4 pizzaer
Middels

Ingredienser
- 500g tipo 00-mel
- 300ml lunkent vann
- 7g tørrgjær
- 10g salt
- 1 ss olivenolje
- 100g mozzarella
- 100g gorgonzola
- 100g parmesan
- 100g provolone
- Fersk timian
- Ekstra jomfru olivenolje
Fremgangsmåte
- Bland mel, gjær og salt i en bolle. Tilsett vann og olivenolje, og elt til en smidig deig.
- La deigen heve tildekket i 1-2 timer til den har doblet i størrelse.
- Del deigen i 4 emner og form til pizzabunner.
- Fordel de fire ostene jevnt over pizzabunnene.
- Stek pizzaene på en forvarmet pizzastein eller i en stekeovn på høyeste temperatur i 12-15 minutter.
- Dryss over fersk timian og litt olivenolje før servering.